BMW

AV Tuning: BMW specialist

Retrofitten / Na-inbouwen / Coderingen

Het kan voorkomen dat u een auto gekocht heeft en een bepaalde optie mist in uw BMW die u wel graag had willen hebben. Of opties zou willen die ter verrijking dienen voor uw BMW genot. Bijvoorbeeld: Achteruitrijcamera, Cruise control, Parkeersensoren, Comfort access/keyless entry, Start stop uit tijdens het rijden, Gordelwaarschuwing uit of Dvd kijken tijdens het rijden. Ook hier in zijn wij zeer gespecialiseerd. Wij maken dingen mogelijk waarvan andere zeggen dat het niet kan.

Reparatie

Na een diagnose komt er altijd een reparatie advies of tijdens de service is het mogelijk dat ons iets is opgevallen wat defect/vervangen of gerepareerd moet worden. Wellicht levert u zelf een onderdeel aan wat u vervangen wilt hebben. Hierin kunnen wij u voorzien de reparatie uit voeren en of het defecte onderdeel te vervangen.

Software update

De huidige techniek van BMW is dusdanig ver, dat het net als uw computer thuis of telefoon het soms nodig is om uw auto te updaten om alle componenten in uw BMW goed te laten werken. Zo nu en dan is het tevens mogelijk om bepaalde problemen op te lossen of zelfs problemen voor te zijn die uw mogelijk zou kunnen krijgen. Ook mogelijk bij ons is om uw navigatie up to date te maken.

Service

Met de huidige BMW’s geeft de auto zelf aan wanneer en wat voor onderhoud er nodig is. Ook wel het zo gehete Condition Based Services genoemd. Ook hierin kunnen wij u voorzien. Wij werken alleen maar met originele BMW producten, om een goede en hoge kwaliteit te kunnen leveren. Heeft uw auto geen onderhoudsboekje meer maar wordt het opslagen in uw radio? Ook dit kunnen wij netjes voor uw bij werken al u voor onderhoud bent langs geweest.

AV Tuning: BMW specialist

Kunnen wij je helpen?Of heb je vragen?

Chat met ons experts

Chat met ons