Over ons

Jouw auto laten tunen bij AV tuning? Goede keus

Prestaties en rijplezier

AV Tuning is in 2014 opgericht met als reden: BMW haalt niet al het vermogen en het rijplezier uit een auto dat erin zit. Daarom ontwikkelde Onur Öz een manier om de motor softwarematig te kunnen tunen. Dit met als doel de bestuurder meer rijplezier en rijcomfort te bieden. AV Tuning levert tuning zoals het bedoeld is; de best mogelijke prestaties. AV Tuning is gevestigd in Barneveld (Nederland) Maar wij hebben klanten uit heel Europa.

U bent van harte welkom in onze vestiging om een goede indruk te krijgen van de werkwijze en de vele mogelijkheden.

Hoe het werkt?

Stap 1: Welk type auto heb je?
Om te weten hoeveel vermogen wij (veilig) uit jouw auto kunnen halen, moeten wij het een en ander weten. Bij de vermogens check kun jij je kenteken invullen, en zorgen wij voor een inzage wat betreft prestatiewinst.
Stap 2: Tevreden met de mogelijke prestatiewinst?
Top! Dan kunnen wij een afspraak inplannen om jouw auto te tunen. Alleen op afspraak is het mogelijk om langs te komen, dit om drukte te voorkomen.
Stap 3: Terwijl jij koffie drinkt maken wij je auto klaar
Terwijl jij in de wachtruimte kunt wachten met goede koffie en Wi-Fi, gaan wij aan de slag met jouw auto. Wachttijden kunnen verschillen per auto of werkzaamheden, daar brengen wij jou van op de hoogte. Vervolgens is jouw auto klaar en bespreken wij de behaalde vermogenswinst.
Ontdek de voordelen van chiptuning
Wanneer AV Tuning jouw auto tuned is deze klaar terwijl je wacht. Na de tuning zul je direct ervaren dat je auto vlotter en soepeler rijdt. Wanneer je thuis bent zul je zien dat je auto ook nog eens minder brandstof gebruikt!